Følgende er d. 19/10-16 fremsendt til Taurus:

Kære Trine.

Jeg skriver på vegne af beboerrepræsentationen.

Efter at have modtaget mange kritiske henvendelser fra beboere, har vi valgt at skrive til jer for at viderebringe kritikken.

Det er gennemgående, at beboerne er kede af, at ejendommens sammenhæng og udtryk reduceres, fordi man ikke benytter den grønne farve, der er fuldstændig gennemgående i byggeriet ved renoveringen af punkthusene i den ældste del. Arkitekten har brugt farven til at binde de mange huse sammen til en stor enhed, og det er noget, der er til at forstå for almindelige mennesker også.

Især forstår man det, når dele af byggeriet skifter farve, for så bliver man pludselig opmærksom på, at det hang sammen inden ændringen. Og nu hænger det ikke sammen længere!

Byggeriet blev i sin tid præmieret af Aalborg kommunen for arkitekturen, og gennemgående må det siges, at vi er glade for og lidt stolte af at bo i et af de smukkeste byggerier i kvarteret.
Derfor reagerer vi også på, at I ikke fortsætter med den/de grønne farver, byggeriet er lavet med.

Vi vil opfordre til, at I finder tilbage til den grønne farve, så snart I kan komme afsted med det, og det er bestemt ikke vores ønske, at der bliver mere, der males om.

 

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *